EHBF – Eerste Hulp bij Financieringsaanvraag

Wij geloven dat er voor elk goed onderbouwd businessplan passende financiering te vinden is. Bij één of bij enkele instellingen. Wij zetten die mogelijkheden op een rij.

Maar éérst houden wij je een spiegel voor. Je leert jezelf kennen en wij leren jou kennen. Dat vergroot jouw kansen als je gaat aankloppen bij een financiële instelling voor krediet.
Wij helpen je eventueel bij het uitwerken van je businessplan. MKB-kredietcoach Joop Polet is je deskundige contactpersoon met wie je altijd kunt sparren over mogelijke financieringsoplossingen en een ingediende aanvraag.

De Vent

Het gedrag van jou als ondernemer bepaalt uiteindelijk de slagingskans van je bedrijf.

Ken je jezelf? Kijk je – eerlijk – in de spiegel? Vier op de tien ondernemers doen dat niet, wat leidt tot financiële problemen. Wij helpen jou!

Want als je als mens en ondernemer laat zien hoe je bent en handelt, krijgt de financier extra zekerheid. Dit vergroot je kans op een financiering.

De Tent

Als ondernemer heb je dromen en ideeën.

Aan de basis staat het businessplan. Ooit enthousiast geschreven, maar nu met het oog op de toekomstplannen toe aan een revisie. Zonder een goed uitgewerkt plan krijg je geen financiering.In dat plan staat: wat zijn de dromen en ideeën, hoe worden die in concrete acties omgezet die tot resultaat leiden. Bovendien is dit plan je eigen houvast, je ondernemersagenda.

De Cent

Als ondernemer wil je snel je geld hebben. 

Dat lukt alleen als je financieringsaanvraag in orde is. Dan kan de financier jouw aanvraag direct behandelen. Dat gebeurt alleen als die foutloos is. Want de werkdruk is zo hoog dat een foutieve aanvraag aan de kant wordt gelegd. Dan moet je weken wachten op een reactie wat je nog moet aanleveren. Verloren tijd!
Wij helpen met een financieringsaanvraag die aan alle eisen voldoet.