Dit kan ik voor jou doen

MKBcoach Polet is als MKB-kredietcoach Joop Polet aangesloten bij de onafhankelijke keten MKB-kredietcoach. Doel is MKB-ers effectief te ondersteunen bij het verkrijgen en bij het behouden van financiering. Daarnaast staat support aan MKB-ers centraal met effectieve, persoonlijke vervolgstappen.

Inzicht staat centraal

Door het vergroten van persoonlijk inzicht in relatie tot je onderneming, helpen wij je om jouw visie op je bedrijf te projecteren met gedegen kennis van de financiële reputatie ervan. Zodat jij je droom kunt waarmaken!

Waar helpen wij je mee:

  • Nieuwe basiskennis voor het krijgen van financiering

  • Hulp bij je businessplan om financiering wél te krijgen

  • Kiezen voor de best passende financieringsvorm

  • Keuze voor de optimale financieringsstructuur

  • Tips voor behoud van financiering

Als persoonlijk coach naast de ondernemer staan!

Waarden

Bovenaan staan: deskundigheid, integriteit en eerlijkheid! Juist daarmee bereik je mét ons jouw doel: financiering.
Daarom krijg je twee gesprekken en één scan in het Startpakket: om jou en je zakelijke behoeften te leren kennen. Alleen zo is een nauwsluitend succesvol vervolgtraject mogelijk.

Beproefde ondernemersscan

Centraal staat onze wetenschappelijk ontwikkelde ondernemersscan. Daaruit komt de ondernemer naar voren. Met de opgedane (zelf)inzichten kun je jezelf ontwikkelen met de gekregen tips en adviezen.
Hoe ziet jouw ondernemerschap er uit? Welke strategie kun je het beste volgen? Je weet nu waar jouw kracht ligt en je weet waar je nog even moet bijspijkeren.

Het gaat niet om de score maar wat je ermee doet!