EHBF

Eerste Hulp bij Financieringsaanvraag

Stelling: voor elk goed onderbouwd businessplan is passende financiering te vinden. Bij één of bij enkele instellingen. Je krijgt hulp om die mogelijkheden voor jou op een rij te zetten.
Maar éérst houd ik je een spiegel voor. Jij leert jezelf kennen en ik jou. Dat vergroot jouw kansen als je voor krediet gaat aankloppen bij een financiële instelling.
Ik help je eventueel bij het uitwerken van je businessplan. Als MKB-kredietcoach Joop Polet ben ik je deskundige contactpersoon met wie je altijd kunt sparren over mogelijke financieringsoplossingen en een ingediende aanvraag.

De Vent

Het gedrag van jou als ondernemer bepaalt de slagingskans van je bedrijf.

Ken je jezelf? Hoe eerlijk kijk je in de spiegel? Vier op de tien ondernemers doen dat niet, wat leidt tot financiële problemen. Ik help jou!

Want als je als mens en ondernemer laat zien hoe je bent en handelt, krijgt de financier extra zekerheid. Dit vergroot je kans op een financiering.

De Tent

Als ondernemer heb je dromen en ideeën.

Aan de basis staat het businessplan. Ooit enthousiast geschreven, maar nu met het oog op de toekomstplannen toe aan een revisie. Zonder goed uitgewerkt plan krijg je geen financiering. In dat plan staat: wat zijn de dromen en ideeën, hoe worden die in concrete acties omgezet die tot resultaat leiden. Bovendien is dit plan je eigen houvast, je ondernemersagenda.

De Cent

Als ondernemer wil je snel je geld hebben. 

Dat lukt alleen als je financieringsaanvraag in orde is. Dan kan de financier jouw aanvraag direct behandelen. Dat gebeurt alleen als die foutloos is. Want de werkdruk is zo hoog dat een foutieve aanvraag aan de kant wordt gelegd. Dan moet je weken wachten op de reactie wat je nog moet aanleveren. Verloren tijd!
Ik help met een financieringsaanvraag die aan alle eisen voldoet.