Los je grootste dilemma op

Je denkt er liever niet aan, dat jou – als persoon en als ondernemer – wat zou kunnen overkomen. Maar het kan je zomaar gebeuren. En dan val je – tijdelijk – weg.

Als ondernemer met een florerend bedrijf heb je jezelf vast verplichtingen opgelegd; naar je gezin, je mensen, je leveranciers, je klanten. Hoe ga je dan het dilemma van jouw afwezigheid opvangen?

Rust in de tent, rust in je hoofd

De Ondernemingsakte, de naam zegt het al, gaat over je bedrijf. Hóe regel je belangrijke zaken voor het geval jij wegvalt?

Hoe creëer je, kortgezegd, zekerheid? Vooral door te voorkomen dat er paniek ontstaat in het bedrijf. Dat doe je met de Ondernemingsakte.

Samen stellen we een Rapport op over jouw bedrijf, met inbegrip van alle kritische punten (voor als je weg zou vallen) en zetten aan de hand daarvan een Stappenplan op. Dat geeft rust in de tent en rust in je hoofd; als je bent voorbereid op gebeurtenissen waarvan je hoopt dat ze nooit gebeuren.

Inzicht

Het rapport geeft inzicht in de huidige status van je bedrijf op meerdere gebieden:

  • organisatorisch,
  • juridisch,
  • financieel,
  • fiscaal.

Ook wordt inzichtelijk welke aanpassingen je kunt doen om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen. Met de gegevens uit het rapport stel je samen met je coach het stappenplan op.

EHPC voorkomt paniek

Zoals bij MKB-kredietcoach Joop Polet wordt gesproken over EHBF (Eerste Hulp Bij Financieringsaanvraag), geldt voor de Ondernemingsakte de term EHPC – Eerste Hulp (bij) Persoonlijke Crisis. Voor het geval jou morgen iets gebeurt.

Je kunt het maar beter geregeld hebben.