Allround ondernemersadvies

MKBcoach Polet is een op financiële leest geschoeid coachingsbedrijf. Ik ben Joop Polet en ik help ondernemers met een enorme rugzak vol ervaring met hun groei en balans (dat laatste letterlijk en figuurlijk). Zodat zij een sterk bedrijf krijgen; en houden!

Missie

Mijn drive en missie zijn ondernemers helpen hun droom waar te maken. Hun klankbord te zijn dat ze zo misten. Vanuit brede ervaring als ondernemer en coach wil ik jou als je persoonlijke coach vérder kunnen helpen. Daar zijn verschillende middelen voor; die vind je op deze site.

Persoonlijk

Mijn roots liggen in de financiële wereld. Als ondernemer heb ik tientallen jaren ervaring op diepgaande administratieve en fiscale trajecten. Zodoende kan ik je snel, en met volle afweging van risico’s, helpen om de juiste stappen te zetten die jou heel snel dichterbij de realisatie van je droom kunnen brengen.

Joop Polet

In mijn dagelijkse praktijk van coaching hanteer ik enkele duidelijke kernwoorden: persoonlijk, duidelijk, eerlijk, transparant, professioneel.
Mijn kerninzet kun je samenvatten in één woord: helpen.
Dus laat je bij jouw groeiplannen niet uit het veld slaan door allerlei cijfers en papierstapels. Er is hulp aanwezig. Samen gaan we aan de slag!

Reken op MKBcoach Polet voor gefundeerde
groeiplannen en succesvolle coaching!